Nachtzichtbril voor surfersWie in het verkeer vaak zit heeft een nachtzichtbril nodig.

U kent ze waarschijnlijk wel. Die brillen met gele glazen. Ze worden ook wel nachtzichtbril of nachtbril genoemd. Indien je vak met de wagen moet rijden dan ken je ongetwijfeld de problematiek die je in de avond hebt met tegenliggers. Met name bij regen is het irritant om steeds maar te moeten turen of je nog wel correct rijdt. Met een nachtzichtbril heb je dat probleem al pijlsnel opgelost. Zelfs bij heel slecht weer. Ik zei het al, de nachtbril heeft gele glazen waardoor schitteringen op de weg van lantaarnpalen en dergelijke worden geneutraliseerd. Dat houdt in dat je gezichtsveld een stuk beter word en daarbij ook veiliger. Ook bij de anwb wordt de nachtbril aanbevolen. Het is dus duidelijk om een nachtzichtbril in je wagen te hebben. Bij www.nachtbril.com vind je diverse soorten.

In de nacht autorijden zonder nachtbril

U kent het wel, je rijdt in de regen op een donkere straat, er komen tegenliggers aan met felle lichenlichten. Onverwacht moet je je ogen dicht knijpen. Op de tast tracht binnen de lijnen blijven rijden, denk je. Ging maar net goed!

Zeer angstaanjagend indien je er over nadenkt en hoe veelvuldig komen zulke stressvolle omstandigheden niet voor dat je regelmatig wordt verblind door tegenliggers?
Je reactievermogen word daardoor danig op de proef gesteld met alle gevaar voor je eigen beveiliging in het dagelijkse verkeer. En je concentratievermogen wordt dientengevolge ook een stuk minder.

De nachtzichtbril in het verkeer

De Nachtbril, ook wel nachtzichtbril genoemd of bril met gele lenzen, is ideaal voor als je met de wagen in het donkerin de avond|savonds} op de weg zit en veel last kan hebben van {tegemoet komend verkeer met hinderlijke tegenliggers met felle koplampen.

Maar ook bij slechte weersomstandigheden, zoals mist en sneeuw is de nachtzichtbril perfect te gebruiken voor een helder en beter zicht.

Als u van watersport houd dan zijn deze nachtbrillen met gele lenzen ideaal te gebruiken voor de schitteringen op het water.

Wat is een nachtbril met gele glazen?

Het is geen normale bril of zonnebril De geavanceerde gele glazen neutraliseren schitteringen, verhogen contrast en verscherpen dientengevolge beter de zicht op de weg.

Deze speciale gele lenzen in de nachtbril bieden rust aan de ogen en zorgen voor beter zicht gedurende de problemen die je krijgt met koplampen van tegenliggers doch denk ook aan hinderlijke verlichting op de weg of website straat en lichtreclames. Wist u dat de nachtzichtbril zelfs voor vissers een oplossing is voor de schitteringen op het water?
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Nachtzichtbril voor surfers”

Leave a Reply

Gravatar